PRECIS support forum

It is currently Sat Oct 21, 2017 10:11 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 17, 2017 4:16 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 28, 2016 5:29 pm
Posts: 17
Hello all,

I tried to run the default experiment, however I got the same error message found in this post http://forum.precisrcm.com/viewtopic.php?f=1&t=65
I also tried to run the same configuration of this experiment for different areas, but nothing happens. In the output file directory, the only content created is that of the ancil directory.
Attached is the leave file.

Thanks for any help.


Claudia Costa


Attachments:
itvac000.itvac.d17017.t112455.leave.gz [3.75 KiB]
Downloaded 9 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2017 9:59 am 
Offline

Joined: Tue Jun 07, 2016 10:18 am
Posts: 14
Hi Claudia

I've asked my colleagues to have a look at this. We should hopefully get back to you soon.

Laura


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 23, 2017 1:45 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 25, 2014 11:51 am
Posts: 7
Can you post the output of

ls /home/user/precis_expt/itvac

and

mpirun -np 4 hostname

and

df -h

Simon.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 07, 2017 4:51 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 28, 2016 5:29 pm
Posts: 17
Dear Simon,

We managed to solve this problem.
Thank you for your help.
Thanks, Laura.

Claudia


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group